Beşiktaş'ta, Belediyespor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Beşiktaş, 2012-2013 futbol sezonun ilk haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyor....

Beşiktaş, 2012-2013 futbol sezonun ilk haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyor. Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde gerçekleştirilen akşamki çalışmaya Eskişehirspor'dan kiralanan Batuhan Karadeniz de katıldı.

Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen idmana milli takım kamplarından olan Cenk Gönen, İsmail Köybaşı, Necip Uysal, M. Pektemek, Veli Kavlak, Oğuzhan Özyakup, Hugo Almeida, Tomas Sivok ve Allan McGregor katılmadı.

Reklam
Reklam

Futbolcular ısınma hareketlerinin ardından kanat organizasyonları ve şut çalışmasıyla günü tamamladı.

ANTRENMANDA KISA SÜRELİ GERGİNLİK

Öte yandan Beşiktaş'ın akşam yapılan çalışmasında Ersan Gülüm ile Fernandes arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Yapılan çift kale maç esnasında Ersan Gülüm'ün yaptığı faule sinirlenen Fernandes, yere çömelerek çimleri yumrukladı. İdmanın sonlarına doğru takım rejenerasyon çalışması yaparken Portekizli yıldız, ona katılmadan direkt soyunma odasına yöneldi.
Siyah-beyazlı takım, yarın yapacağı çift idmanla hazırlıklarına devam edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: