Beşiktaş'ta Derbi Hazırlıkları Devam Ediyor

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Beşiktaş'ta bu maçın hazırlıkları sıkı...

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Beşiktaş'ta bu maçın hazırlıkları sıkı bir şekilde sürüyor.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan ve 1.5 saat süren idmanda kondisyon ve taktik çalışması yapan siyah-beyazlı futbolcular, ısınma koşularıyla antrenmana başladı. 5'e 2 pas çalışmasının ardından yarım sahada yapılan çift kale maçla devam eden idman, şut çalışmasıyla sona erdi.

Basına kapalı yapılan antrenmana, tedavilerine devam edilen İsmail Köybaşı, Uğur Boral, Cenk Gönen ve soğuk algınlığı olan Hilbert katılmadı.

Reklam
Reklam

Hugo Almeida, Veli Kavlak, Dentinho, Oğuzhan Özyakup ile Necip Uysal ise takımdan ayrı koşu ve istasyon çalışması yaptı.

Siyah - beyazlı ekip Fenerbahçe maçının hazırlıklarına yarın saat 14.00'de basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: