Beşiktaş'ta futbolcular İPad Dergisi'ni beğendi

Beşiktaş Dergisi'nin İPad versiyonunu inceleyen siyah - beyazlı futbolcular, interactive dergisine büyük övgüde bulundu.Futbol takımının...

Beşiktaş Dergisi'nin İPad versiyonunu inceleyen siyah - beyazlı futbolcular, interactive dergisine büyük övgüde bulundu.
Futbol takımının antrenmanı öncesinde Beşiktaş Dergisi'nin İPad ortamında yayınlanan dijital versiyonunu inceleyen futbolcular, övgü dolu ifadeler kullandı.
Dijital derginin kalitesinden bir hayli etkilenen İbrahim Toraman, "Mükemmel, çok güzel olmuş" diyerek, 20 dakika boyunca sayfalarda dolaştı, videoları izledi ve fotoğraf galerilerine tek tek baktı.
Beşiktaş dergisinin Eylül sayısında kendi fotoğrafı ile yayınlanan sayfayı da dikkatlice inceleyen İbrahim Toraman, "Her geçen gün dijitalleşen bir dünya yaşıyoruz. Beşiktaş Dergisi'nin de dijital ortama taşınmasından çok etkilendim. Tüm taraftarlarımıza dijital dergimizi okumalarını tavsiye ediyorum. İnanıyorum ki, onlar da dijital dergimizin kalitesinden benim gibi bir hayli etkilenecekler." diye konuştu.
Dijital dergiyi inceleyen dünyaca ünlü yıldız futbolcu Ricardo Quaresma da bir süre sayfalarda dolaştı. Dijital dergiyi beğendiğini ifade eden Quaresma'ya derginin özellikleri anlatıldı.
Kaleci Cenk Gönen'in ilk ifadesi "Çok kaliteli olmuş" şeklindeydi. Kendisinin röportajının yer aldığı sayfayı uzun süre inceleyen Cenk Gönen, "Kulübümüz taraftarlarımız için güzel bir hizmete daha imza atmış. Emeği geçenleri kutluyorum. Ben çok beğendim, taraftarlarımızın da beğeneceğini umuyorum." dedi.
Dijital dergiyi bir süre inceleyen Mehmet Akyüz ve İsmail Köybaşı da beğenilerini ifade ettiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz