Beşiktaş'ta İbrahim Toraman Kapak Oldu

Beşiktaş futbol takımının kaptanı İbrahim Toraman, Beşiktaş dergisinin özel kapak çekimi için stüdyoya girdi.Beşiktaş dergisinin...

Beşiktaş futbol takımının kaptanı İbrahim Toraman, Beşiktaş dergisinin özel kapak çekimi için stüdyoya girdi.

Beşiktaş dergisinin yeni sayısına birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulunan İbrahim Toraman, verdiği güzel pozlarla gözlere de hitap etti. Kaptan İbrahim Toraman, Beşiktaş dergisini her ay takip ettiğini belirterek siyah - beyazlı taraftarlara da mesaj vermeyi ihmal etmedi.

Beşiktaş taraftarlarına takımlarıyla ilgili haberlere birinci elden ulaşmak için dergiyi alıp okumaları tavsiyesinde de bulunan İbrahim Toraman, şunları söyledi:

Reklam
Reklam

"Kulübümüzün resmi yayın organlarından biri olan Beşiktaş dergisini her ay takip ediyorum. Bu ay için de çok eğlendiğimiz ve güzel sonuçlar aldığımız bir çekim yaptık.

Taraftarlarımız gerek futbol takımımızla gerek diğer branşlarımızla gerekse de camiamızla ilgili her habere birinci ağızdan ve doğru şekilde Beşiktaş dergisini okuyarak ulaşabilir.

Ayrıca keyifle okuyacağınız dergimize abone olarak kulübümüze de önemli katkıda bulunabilirsiniz. Bu nedenle tüm siyah - beyazlılar'ı Beşiktaş dergisine abone olmaya çağırıyorum.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: