Beşiktaş’ta Olaylar Devam Ediyor

Beşiktaş’taki Başbakanlık Çalışma Ofisi önünde toplanan gruba polis müdahale etti. Ofis ve çevresinin de polislere...

Beşiktaş’taki Başbakanlık Çalışma Ofisi önünde toplanan gruba polis müdahale etti. Ofis ve çevresinin de polislere taş ve şişelerle saldıran göstericiler, polisin müdahalesiyle bölgeden uzaklaştırıldı. Göstericilerin attığı sert cisimler sebebiyle 7 polisin yaralandığı öğrenildi.

Başbakanlık Çalışma Ofisi önünde toplanan yaklaşık 300 kişilik grup, ofis ve çevresindeki ara sokaklarda polisin dağılın uyarılarına taş, şişe ve sopalarla karşılık veren gruba polis biber gazıyla müdahale etti. Göstericiler yapılan müdahalenin ardından Barbaros Bulvarı ve Çırağan Caddesi üzerinden ara sokaklara kaçtı. Yaklaşık bir saat süren gerginliğin ardından grup bölgeden uzaklaştırıldı.

Reklam
Reklam

Göstericilerin attığı taş, şişe, ve misketler nedeniyle 7 polisin çeşitli yerlerinden yaralandığı öğrenildi. Yaralı polislerin, çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: