Beşiktaş'ta Quaresma ilk yarıyı kapattı

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında dün akşam oynanan Manisaspor - Beşiktaş mücadelesinde sakatlanan Beşiktaş'ın...

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında dün akşam oynanan Manisaspor - Beşiktaş mücadelesinde sakatlanan Beşiktaş'ın Portekizli oyuncusu Quaresma ilk yarıyı kapattı.
Manisaspor karşılaşmasında sakatlanan Ricardo Quaresma'dan Beşiktaş'a kötü haber geldi. İlk yarının son dakikalarında sakatlanan Portekizli yıldızın, 3 ila 4 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi.
Portekizli oyuncunun bugün MR'ı çekilirken, sağ diz iç yan bağlarında ikinci derece yırtık tespit edildiği ve 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
Son maçlarda ortaya koyduğu performansla beğeni toplayan ve oynadığı son 3 resmi maçta 4 gol kaydeden Portekizli futbolcu, dünkü Manisaspor maçında da gol atmış ve takımının deplasmanda 4 - 1 kazandığı maçta önemli bir rol oynamıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz