Beşiktaş'ta Quaresma, Pektemek’i istemedi

Beşiktaş’ta Portekizli oyuncuların takım içerisindeki ağırlığının arttığı yönündeki düşünce her geçen gün kuvvetlenirken, bu konuda...

Beşiktaş’ta Portekizli oyuncuların takım içerisindeki ağırlığının arttığı yönündeki düşünce her geçen gün kuvvetlenirken, bu konuda başı çeken futbolculardan Quaresma’nın, ligin ilk haftasında yapılan Eskişehirspor maçı öncesi Mustafa Pektemek’le kavga ettiği ortayı çıktı.
Portekizli futbolcunun, Mustafa’yı maç kadrosuna ve takım otobüsüne aldırmak istemediği, ancak yetkililerin müdahalesiyle Pektemek'in, kadroya girdiği ileri sürüldü.
''Takım içerisinde teknik direktör edasıyla dolaşıyor.'' diyen ve konuyla ilgili olarak Radyospor’a konuşan Beşiktaş’ın eski futbol şube sorumlusu Celal Kolot, “Portekiz çetesinin ağırlığı Beşiktaş’ta öyle bir arttı ki, Quaresma, Eskişehirspor maçından önce kavga ettiği Mustafa Pektemek’i takım otobüsüne almak istememiş. Antrenör yardımcı aktör gibi davranıyor. İdari ediyor şu anda. Quaresma, takım içerisinde bir teknik direktör edasıyla hareket ediyor. İstediği kararları aldırabiliyor. 1960’lı yıllarda bazı futbolcular, sevmedikleri futbolcuların gelmesi durumunda ‘bunu istemiyorum, almayın’ derlerdi. Quaresma’da şu anda aynısını yapıyor.” dedi.

Reklam
Reklam

FERRARI İKİNCİ DEL BOSQUE VAKASI OLUYOR
Ferrari konusuna da değinen Kolot, “Ferrari’nin menajeriyle konuştum. İkinci Del Bosque davası geliyor. CAS’a 10 buçuk milyon euroluk tazminat davası açtılar. Büyük bir tehlike Beşiktaş’ı bekliyor. Dava sonuçlandıktan sonra belki Beşiktayş’ın UEFA’dan alması gereken para bloke edilebilir.” diye konuştu.

EDU’YU SAMSUNSPOR ALMADI, MAALESEF BEŞİKTAŞ’A VERDİLER
Celal Kolot, “Edu’yla ilgili iki menajerle konuştum. 4 sene kulüp bulamamış, Brezilya’ya dönmüş, sonra yine Bochum’a dönmüş. Zaten attığı gol sayısı belli. Samsunspor’a önerilmiş, Samsunspor,’ben bu futbolcuyu ne yapayım’ diyerek, senelik 400 bin euro, 0 bonservisle almamış. Fakat Beşiktaş maalesef aldı. Yanlışlıklar devam ediyor. Almanlar para almıyor. Portekiz çetesi belli. Brezilyalılar ayrı. Zavallı Guti İspanyol olduğu için Portekizlilerin dışında kaldı.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz