Beşiktaş'ta sakat futbolcuların son durumu açıklandı

Beşiktaş Kulüp doktoru Devrim Urgun, Mehmet Aurelio ve İsmail Köybaşı'nın gıda zehirlenmesi olduğu şeklinde çıkan...

Beşiktaş Kulüp doktoru Devrim Urgun, Mehmet Aurelio ve İsmail Köybaşı'nın gıda zehirlenmesi olduğu şeklinde çıkan haberlerin gerçek dışı olduğunu açıkladı.
Kulübün resmi sitesine açıklamalarda bulunan Urgun, şunları ifade etti:
"Takımımızın, Sivasspor maçı kamp kadrosunda yer alan Mehmet Aurelio, gribal enfeksiyon ve yüksek ateşten dolayı 18 kişilik kadrodan çıkarıldı, tedavisine başlandı. Ayrıca, Sivasspor maçının ilk yarısına boğaz ağrısı ve anjin şikayeti olan İsmail Köybaşı oyuna iğne ile başladı. Devre arasında ise halsiz olduğunu, kendisini iyi hissetmediğini söyledi ve oyundan çıktı. Yüksek ateşi olduğundan ötürü geceyi tedbir amaçlı olarak Acıbadem Fulya Hastanesi'nde gecirecek. 2 oyuncumuzun da basında söz edildiği şeklinde gıda zehirlenmesi gibi bir durumu söz konusu değildir.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz