Beşiktaş’ta Sanica Boru Elazığspor Maçı Hazırlıkları Devam Ediyor

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında deplasmanda Sanica Boru Elazığspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını...

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında deplasmanda Sanica Boru Elazığspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde yapılan antrenman ısınma koşularıyla başladı. Daha sonra 5’e 2 pas çalışmaları ile devam eden antrenman taktik çalışmalarla son buldu. İdmana İsmail Köybaşı, Dentinho, Almeida ve Uğur Boral ile milli takımlarından henüz dönmeyen McGregor ve Veli Kavlak katılmadı. Mustafa Pektemek özel program dahilinde çalışmalarını sürdürürken, milli takımından dönen Sivok takımdan ayrı koşu yaptı. Oğuzhan ise salonda çalıştı.

Reklam
Reklam

Siyah-beyazlı ekip, yarın sabah 10.45’te yapacağı antrenmanla Sanica Boru Elazığspor maçı hazırlıklarının İstanbul etabını tamamlayacak ve öğleden sonra maçın oynanacağı Elazığ kentine hareket edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: