Beşiktaş'ta, Sanica Boru Elazığspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Spor Toto Süper Lig'de 21. hafta mücadelesinde, 9 Şubat Cumartesi günü deplasmanda Sanica Boru Elazığspor...

Spor Toto Süper Lig'de 21. hafta mücadelesinde, 9 Şubat Cumartesi günü deplasmanda Sanica Boru Elazığspor ile karşılaşacak Beşiktaş bu maçın hazırlıklarına sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

BJK Nevzat Demir Tesislerinde, teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde yapılan antrenman 1.5 saat sürdü. Isınma koşularıyla başlayan ve 10 istasyondan oluşan parkurda yapılan dayanıklılık kuvvet çalışmasıyla devam eden antrenman, kondisyon koşularıyla tamamlandı.

Antrenmana milli takımlarında bulunan Necip Uysal, McGregor, Oğuzhan Özyakup, Sivok, Veli Kavlak'ın yanı sıra tedavilerine devam edilen İsmail Köybaşı, Almeida, Uğur Boral ve Dentinho katılmadı.

Reklam
Reklam

Ersan Gülüm takımla çalışırken, Mustafa Pektemek takımdan ayrı olarak özel programına devam etti. Beşiktaş hazırlıklarına akşam saat 17.00’de basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.

Bu arada Esenler Futbol Okulu'nun öğrencileri de antrenmanı izledi. Antrenman sonrasında siyah - beyazlı takıma, teknik direktör Samet Aybaba ve futbolcular İbrahim Toraman ile Manuel Fernandes’in maketlerinin yer aldığı bir pasta hediye eden öğrenciler, daha sonra oyuncularla hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: