Beşiktaş'ta Sosa affedildi

Beşiktaş'ta yaklaşık bir aydır devam eden Jose Sosa krizi mutlu sona erdi. Siyah-Beyazlılar Arjantinli yıldızı affetti.

Son şampiyon Beşiktaş, yeni sezona krizlerle başlamıştı. Gökhan Töre’nin takımdan ayrılması, Mario Gomez'in de ayrılmak istemesi ile sarsılan siyah-beyazlılar, Jose Sosa’nın da gitmek istediği söylemesi ile şakına dönmüştü.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in en önemli hücum silahlarından biri olan Sosa, Türkiye’deki karışıklıkları bahane ederek ayrılmak istediğini yönetime iletmişti. Milan’ın talip olduğu Arjantinli futbolcunun transferi, İtalyan ekibinin Beşiktaş’ın istediği bonservis bedelini ödememesinden dolayı gerçekleşmemişti.

Reklam
Reklam

Beşiktaş, bir süredir problem yaşadığı futbolcusu Sosa’nın teknik heyetle yaptığı olumlu görüşmelerden sonra affedildiğini ve bugün 18:00’de gerçekleştirilecek antrenmana katılacağını duyurdu.

Beşiktaş resmi sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Sözleşmesi devam eden oyuncumuz Jose Sosa, kulübümüz ve teknik heyetimizle yaptığı olumlu görüşmeler sonucunda affedilerek, bugün saat 18:00’da gerçekleşecek antrenmanla birlikte A Takımımıza katılacaktır. Kendisinin yeni sezonda ailemizin bir parçası olarak takımımızda yer alacağını kamuoyunun bilgilerine sunarız.”

ZAM İSTİYORDU

Sosa'nın geçtiğimiz haftalarda 'Hiç forma giymeyen kişilerle benim aynı para almam normal değil. Zam istiyorum' açıklamasında bulunmuştu. Arrjantinli futbolcuya zam yapılıp yapılmadığı merak konusu.

Anahtar Kelimeler: