Beşiktaş'ta Uğur Boral 4 Ay Yok

Uğur Boral’ın sağlık durumu hakkında incelemelerde bulunan Prof. Dr. Ömer Taşer, Uğur Boral'ın 4 ay...

Uğur Boral’ın sağlık durumu hakkında incelemelerde bulunan Prof. Dr. Ömer Taşer, Uğur Boral'ın 4 ay sahalardan uzak kalacağını söyledi.

Bu sabah yapılan antrenmanda sağ dizine darbe aldığı için çalışmayı yarıda bırakmak zorunda kalan Beşiktaşlı Uğur Boral, Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi’nde kontrolden geçti. Doktor Taşer, BJK TV'ye yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“Uğur Boral sabah antrenmanında talihsiz bir sakatlık yaşamış. Bu rotasyonel travma dediğimiz, ayak yerde sabitken vücudun etrafında dönmesiyle oluşan bir sakatlık. Yapılan kontrollerde ön çapraz bağı yırtığı artı dış yan bağda biraz gerilme gözüküyor. MR’da bu sonuçları doğruluyor. Kemikte küçük bir ezilmesi var. Kötünün iyisi desek de ameliyat olmasını gerektiren ve onu uzunca bir süre sahalardan uzak kalmasını gerektirecek bir sakatlık.

Reklam
Reklam

Dizinin durumuna göre ameliyat zamanı belli olacak. Sağlık ekibimiz gerçekten çok yoğun çalışıyor, çapraz bağ yırtıklarında bizim ortalama süremiz yaklaşık 4 aydır. 1,5 - 2 ay arasında koşulara başlatırız. Bu koşu performansına göre 4 ay olur 4,5 ay olur. Ama takım ile birlikte sahaya çıkması biraz daha zaman alır. İlerleyen günlerde ameliyat olacaktır, ancak reaksiyon süresi artarsa bu ameliyat süresi birkaç gün daha gecikecektir.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: