Beşiktaş'tan kınama

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in derbi maç sonrası Fenerbahçeli yöneticileri protokol tribününden çıkardığı haberlerinin asılsız olduğu bildirilerek, "bu tarz maksatlı haberlere imza atanları kınıyoruz" denildi.

Siyah-beyazlıların resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, maç sonunda her iki takımın yöneticilerinin birlikte protokol odasına geçmeleri sonrasında, içeride çok büyük bir kalabalık olduğunu fark eden Başkan Yıldırım Demirören'in, arabalarını bekleyen Fenerbahçeli yöneticilerle 30 dakika birlikte oturduğu, tansiyonun hiçbir şekilde yükselmemesi için protokol odasındaki televizyonun kapatılmasını ve odadaki yöneticiler dışındaki tüm Beşiktaşlı ve Fenerbahçeli konukların stattan yavaş yavaş ayrılmalarını rica ettiği kaydedildi.

Reklam
Reklam

Açıklamada, "Sayın başkanımız daha önceki maçlarda da olduğu gibi, konukların en iyi şekilde ağırlanması, konukların stada girişinden, maç sonu arabalarına gidişlerine kadar büyük itina gösterilmesini sağlamıştır. Sayın başkanımızın böylesine titizlikle ev sahipliği yaptığı karşılaşmadan sonra bu tarz maksatlı haberlere imza atanları kınıyoruz" denildi.