Beşiktaş'tan Lucescu'ya Tebrik

İSTANBUL, (DHA) Beşiktaş Kulübü resmi internet sitesi üzerinden A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Mircea Lucescu için bir tebrik mesajı yayınladı. "Beşiktaşımızı

İSTANBUL, (DHA)

Beşiktaş Kulübü resmi internet sitesi üzerinden A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Mircea Lucescu için bir tebrik mesajı yayınladı.
"Beşiktaşımızı 100. Yılında Şampiyonluğa Ulaştıran A Milli Takımımız'ın Yeni Teknik Direktörü Mircea Lucescu'yu Kutlarız" başlıklı mesaj şu şekilde:
"Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Mircea Lucescu ile A Milli Takımlar Teknik Direktörlüğü için anlaşmaya varıldığını bildirdi.
Beşiktaşımızı 100. Yılında Şampiyonluğa ulaştıran, kulübümüze önemli hizmetlerde bulunan Mircea Lucescu'nun A Milli Takımımıza büyük katkılarda bulunacağına inancımız tamdır.
Eski teknik direktörümüz Mircea Lucescu'yu tebrik eder, Ay-Yıldızlı Takımımızın başında nice başarılara imza atmasını diler, Türk futboluna hayırlı olmasını temenni ederiz. Saygılarımızla"

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: