Beşiktaş'tan 'sosyal Medya Hesabı' Açıklaması

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nden yapılan açıklamada Başkan Fikret Orman'ın sosyal medya olarak da bilinen twitter ve...

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nden yapılan açıklamada Başkan Fikret Orman'ın sosyal medya olarak da bilinen twitter ve facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinde açılan hesapları olmadığı belirtildi.

Siyah - beyazlı kulüpten yapılan, "Taraftarlarımızın ve medyanın dikkatine" başlıklı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Değerli taraftarlarımız ve basın mensupları, Başkanımız Fikret Orman'ın sosyal medya hesabı bulunmamaktadır.
Başkanımız Fikret Orman'ın ismi kullanılarak, twitter ve facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinde açılan hesaplar sahtedir.

Reklam
Reklam

Bu hesapların kapatılması için başvurular yapmış olmamıza karşın, sosyal paylaşım sitelerinin farklı gerekçelerle hesapları kapatmadığını belirtir, bu hesaplarda yazılanlara itibar edilmemesini önemle rica ederiz.

Medyanın, sosyal medyadaki bu sahte hesaplarda yazılanlara itibar ederek yaptığı haberlerin de gerçekle ilgisi bulunmadığını belirtiriz. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz