Besilik Erkek Sığır Desteklemesi Takvimi Belli Oldu

Besilik Erkek Sığır Desteklemesi 3. dönem takvimi belli oldu.

Besilik Erkek Sığır Desteklemesi 3. dönem takvimi belli oldu.

Malatya Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, icmal-1 listelerinin 5 Mart'ta sistem aracılığıyla duyurulacağı belirtildi.

İcmal-1 listelerinin ve başvuru belgelerinin 5-11 Mart tarihleri arasında ilçeler ve aylar bazında kontrolünün yapılacağının kaydedildiği açıklamada, 11-14 Mart tarihleri arasında icmal-2 listelerinin sistemden alınıp askıya çıkartılacağı ayrıca yapılan itirazların değerlendirilerek sonuçlandırılacağı ifade edildi.

Reklam
Reklam

İcmal-3 listelerinin ise onaylanarak 15 Mart'ta Hayvancılık Genel Müdürlüğü'ne gönderileceği bildirilen açıklamada, yetiştiricilerin özellikle askı süresince listeleri kontrol etmeleri ve bu süre içerisinde varsa itirazlarını yapmaları gerektiği vurgulandı. Daha sonra yapılacak itirazların değerlendirmeye alınmayacağı kaydedildi.

Muhabir: Tuba Karahan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: