Beşir Atalay: Kozakçıoğlu'nun Intihar Ettiği Yönünde Bilgi Geldi

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, eski vali Hayri Kozakçıoğlu’nun ölümüyle ilgili yaptığı açıklamada, kendisine de olayın...

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, eski vali Hayri Kozakçıoğlu’nun ölümüyle ilgili yaptığı açıklamada, kendisine de olayın intihar olduğu şeklinde bilgi geldiğini söyledi.

Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda düzenlenen programın ardından çıkışta gazetecilerin sorularını cevaplandıran Beşir Atalay, Hayri Kozakçıoğlu’nun ölümünü değerlendirdi. Kozakçıoğlu’nun yakınlarına baş sağlığı dileyen Atalay, “Biraz önce bir haber aldım. Eski valilerimizden Kozakçıoğlu hayatını kaybetmiş. İstanbul’da evinde ölü olarak bulunmuş. Ona da buradan rahmet diliyorum. Yakınlarına da başsağlığı diliyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

‘Olay intihar mı?’ sorusuna ise Atalay, “Ayrıntı bilgi veremiyorum. Bana da o yönde bilgi geldi. Valimiz buradaydı, ayrıldı. Onlar bana daha sonra ayrıntılı bilgiyi verirler.” cevabını verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: