Beşir Derneği Aşure Dağıttı

 Beşir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği, Muharrem ayı dolayısıyla Kazım Özalp Caddesi'nde yaklaşık bin kişiye aşure dağıttı.

Beşir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Muharrem ayı dolayısıyla Kazım Özalp Caddesi'nde yaklaşık bin kişiye aşure dağıttı. Organizasyonda konuşan Beşir Derneği Antalya Merkez Temsilcisi Yusuf Tuncer, Muharrem ayı dolayısıyla her yıl aşure dağıttıklarını söyledi. Muharrem ayının birlik, beraberlik, huzur ve barışa vesile olmasını dileyen Tuncer, "Muharrem ayı dolayısıyla Beşir Derneği olarak hem bu özel ayı yaşamak hem de her yıl olduğu gibi yaşatmak adına vatandaşımıza aşure dağıttık. Bu tür yardımlaşma ve dayanışma faliyetlerine devam edeceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: