Beşir Derneği’nden Eğitime Destek

Beşir Derneği Aydın Şubesi “Eğitime Destek Projesi” kapsamında Aydın İmam Hatip Ortaokulu’nda başarılı öğrencilere tablet...

Beşir Derneği Aydın Şubesi “Eğitime Destek Projesi” kapsamında Aydın İmam Hatip Ortaokulu’nda başarılı öğrencilere tablet bilgisayar hediye etti.

Beşir Derneği yurtiçi ve yurtdışında Doğal Afet, Sağlık, Yiyecek, Giyecek, Barınma, Sosyal ve Kültürel her türlü alanda olduğu gibi Eğitim Yardımlarında da çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Bilgili, Saygılı ve Faydalı nesiller oluşturmanın gayretinde olan Beşir Derneği Aydın Şubesi "Eğitime destek Projesi" kapsamında bir organizasyon düzenledi. Aydın Anadolu İmam Hatip Ortaokulu'nun tüm şubelerindeki başarılı öğrencilere Tablet bilgisayar hediye edildi. Ayrıca öğrenci, öğretmen ve hizmetlilerden oluşan iki yüz on kişiye Semerkand Yayınlarından Müminlerin Baharı isimli kitap hediye edildi.

Reklam
Reklam

Eğitime Destek Projesi Programı Aydın Merkez İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ahmet Hünük'ün açılış konuşmasıyla başladı. Açılış konuşmasının ardından, bu tür sosyal sorumluluk projelerinde yer almaktan memnuniyet duyduklarını dile getiren Beşir Derneği Aydın Şubesi İl temsilcisi Abdüsemet Şık, “Eğitim insana insan eliyle yapılabilecek en büyük katkıdır, geleceğimizin teminatı olan evlatlarımıza eğitim alanında her türlü desteğe devam edeceğiz” dedi.

Daha sonra Beşir Derneği Aydın İl Temsilciliği tarafından Okul Müdürü Ahmet Hünük ve Aydın İl Milli Eğitim Müdürü adına Okul Müdür Yardımcısına desteklerinden dolayı plaket sunuldu. Törene Aydın Semerkand Vakfı Başkanı Ercan Petakkaya ve TÜMSİAD Başkanvekili Nusret Ünal da katıldı.

Bu kapsamda, bilgili ve faydalı nesiller oluşturma gayretinde olan Beşir Derneği "Eğitime Destek Projesi" kapsamında Aydın Anadolu İmam Hatip Ortaokulu'nun tüm şubelerindeki başarılı öğrencileri ödüllendirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: