Beşir Derneği’nden Kan Bağışı

Beşir Derneği Çorum Şubesi tarafından “Bir Damla Bin Umut” sloganıyla kan bağışı kampanyası düzenlendi.Kızılay Çorum...

Beşir Derneği Çorum Şubesi tarafından “Bir Damla Bin Umut” sloganıyla kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Kızılay Çorum Şube Başkanlığı ile ortaklaşa yürütülen ülke genelinde 237 ayrı noktada düzenlenen kan bağışı kampanyası ile 25 bin ünite kan toplanması hedefleniyor.

Beşir Derneği Çorum Şube Başkanı Murat Beşikcioğlu, dernek tarafından her yıl düzenlenen kan bağışı kampanyasını bu yıl ülke geneline yaydıklarını söyledi. Beşikçioğlu, “Bir Damla Bin Umut” sloganı ile başlattıkları kampanya kapsamında 2013 yılında 25 bin ünite kan bağışı hedefiyle çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Beşir Derneği’nin, her ihtiyaç sahibinin ihtiyacını karşılamak için tüm alanlarda faaliyet gösterdiğini dile getiren Beşikcioğlu, “Paylaşmak mutluluktur. İnsan hayatının kurtulmasına vesile olacak kan bağışı, bir insanı mutlu etmeye ve o mutluluğu kendi içimizde yaşamaya en güzel örnektir. Beşir Derneği, bu düşünce doğrultusunda Kızılay ile birlikte 2012 yılında İstanbul’da yapılan kan bağışı kampanyasında 10 bin ünite kan toplamıştır. Kan bağışı, yaşam için önemlidir. Ülkemizde her yıl 2 milyona yakın kan ihtiyacı oluşmaktadır. Bu ihtiyaç, çoğunlukla acil durumlarda hasta yakınlarından karşılanmaktadır. 18-65 yaş arası her sağlıklı birey kan bağışlayabilir” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: