Beşkonaklılar Mahallesi'nde, Güzelleştirme Çalışmaları Yapıldı

Kepez Belediyesi tarafından Beşkonaklılar Mahallesi'nde güzelleştirme çalışmaları yapıldı.

Kepez Belediyesi tarafından Beşkonaklılar Mahallesi'nde güzelleştirme çalışmaları yapıldı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Beşkonaklılar Mahalle Muhtarı Mehmet Daban'ı ziyaret etti. Başkan Tütüncü, önceki dönemlerde tapu tahsisinin ada bazında yapılması yüzünden gecekonduların yerine imara uygun konutların yapılamadığı mahallede, önemli temel belediyecilik hizmetleri yaptıklarını söyledi.

Yapılan güzelleştirme çalışmaları kapsamında mahallede 2 bin 600 metre yeni yol, 4 bin 822 metre sıcak asfalt, 11 bin metrekare parke kaldırım çalışması yaptıklarını belirten Tütüncü, Beşkonaklılar Mahallesi'nde asfalt, kaldırım ve yeni yol açma çalışmalarının devam edeceğini bildirdi.

Reklam
Reklam

Asfaltı kullanılamaz hale gelen iki sokağa, sıcak asfalt, parke kaldırım ve orta refüj çalışmasıyla görsel bir güzellik getirdiklerini anlatan Tütüncü, ilçeye yapılan 4 çadır spor salonlarından bir tanesini de Beşkonaklılar Mahallesi'ne inşa ettiklerini kaydetti.

Kadınlara ve çocuklara modern bir tesiste spor yapma imkanı sunduklarını ifade eden Tütüncü, "Mahalleye bir buçuk dönümlük güzel bir mahalle parkı yapıldı. Beşkonaklılar İlköğretim Okulu'nun bahçesinde ise güzelleştirme çalışmaları yapıldı. Bölgede yeni bir yeşil alan çalışması başlayacak" dedi.

Muhabir: Volkan Poliçe

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: