Beslediği Kedilerin Kokularından Durulmuyor

Bursa’da yaşlı bir kadının ikametine sokak kedileri getirdiği ve beslediği ihbarını alan ekipler, eve operasyon...

Bursa’da yaşlı bir kadının ikametine sokak kedileri getirdiği ve beslediği ihbarını alan ekipler, eve operasyon düzenledi. Daha önce 15 kedinin zabıta ekipleri tarafından alındığı evde yapılan denetimde kediye rastlanılmazken, kokunun kedi pisliklerinden kaynaklandığı belirlendi.

Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesi Dinç Sokak üzerindeki 4 katlı bir apartmanın ikinci katında tek başına yaşayan 65 yaşındaki Hikmet Balpınar isimli bir kadın, evinde beslediği kediler yüzünden komşuları ile ters düştü. Komşuların ihbarı üzerine eve gelen Osmangazi Belediyesi temizlik ekipleri ve zabıta ekipleri kilitli olan kapıyı çilingir çağırarak açtı. Kapının açılmasıyla birlikte içeriden gelen koku sebebi ile ekipler, uzun süre eve giremedi. Evin içerisinde yapılan araştırmada kediye rastlanılmazken, evin daha öncede çöp ev olarak şikayet ile boşaltıldığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Apartman dairesinde beslediği kedilerin sağlıklı ortamda olmadığını belirten apartman sakinleri ise, “Daha önce de 15 tane kedi zabıta tarafından alındı. İkazlarımıza rağmen bizi dinlemiyor. Kedilerin pisliklerinden kaynaklanan koku yüzünden apartmana girilmiyor. Şikayet ettiğimiz için her gördüğü yerde bize beddua ediyor” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: