Besni Ak Parti Gençlik Kolları Başkanları, Emre’yi Ziyaret Etti

Besni AK Parti Gençlik Kolları, Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı Besni Toplum Merkezine atanan Eyüp Mehmet...

Besni AK Parti Gençlik Kolları, Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı Besni Toplum Merkezine atanan Eyüp Mehmet Emre'yi ziyaret etti.

Başkanı Gökhan Kafa ve daha önce Besni’de AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı yapan Salih Ağır, Kadir Okutan, Hüseyin Turak, Yasin Çoban ve Halil Payam, Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı Besni Toplum Merkezine atanan Besni AK Parti Eski İlçe Başkanı Eyüp Mehmet Emre’yi makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Mehmet Emre, “Gençlik kolları başkanlarımızın bu ziyareti beni son derece mutlu etmiştir. Kendilerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum, tüm başkanlarımızla gerek ilçe başkan yardımcısı iken ve gerek ilçe başkanı iken birlik ve beraberlik içinde çalıştık, ilçemize Besni’mize güzel hizmetler yaptık, temsil ettiğimiz misyonu en güzel şekilde yerine getirmeye çalıştık, bizim misyonumuzda hiçbir zaman makam ve mevkii için küsme, darılma ve gücenme olmamıştır, zamanı geldiğinde hizmet bayrağını bir sonrakine verebilme erdemini en küçük bir tereddüt olmadan göstermişizdir, vefakâr başkanlarımızın şu gün ortaya koymuş oldukları tavır bunun en güzel göstergesidir. Amaçları hizmet etmek olan bir ekibin zaten böyle bir yaklaşımı da olamaz, başkanlarıma ortaya koymuş oldukları bu kardeşlikten dolayı teşekkür ederim” dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Kafa ise, “Öncelikle Besni’mize hizmet eden, bizlere bu birlik ve beraberliği öğreten Ak Parti ilçe eski başkanımız Mehmet Emre’nin Besni toplum merkezine gelerek göreve başlamış olması bizi mutlu etmiştir. Ben kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum. İlçe başkanı iken göstermiş olduğu kararlı, ilkeli duruşu ve çalışkanlığını toplum merkezinde de göstereceğini biliyorum. Beraber geldiğimiz gençlik kolları başkanlarımız adına kendisine hayırlı olsun diyorum” dedi. (RK-VSA-Y)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz