Besni Mal Müdürü Göreve Başladı

Besni Mal Müdürü Musa Asır'ın Kırşehir’in Kaman ilçesine atanmasının ardından bu göreve tayin edilen Yüksel...

Besni Mal Müdürü Musa Asır'ın Kırşehir’in Kaman ilçesine atanmasının ardından bu göreve tayin edilen Yüksel Dulkadiroğlu, Besni'ye gelerek göreve başladı.

Dulkadiroğlu yaptığı açıklamada, Besni’nin şirin bir ilçe olduğunu ve halkının sıcakkanlı olduğunu belirtti. Görevini en iyi şekilde yapma gayreti içinde olacağını söyleyen Dulkadiroğlu, birikimiyle güzel hizmetlerde bulunacağını sözlerine ekledi.

1959 Kırşehir doğumlu olan Dulkadiroğlu, ilköğretim öğrenimini Bursa’da, ortaokul ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladı. Gazi Üniversitesi Ekonomi Fakültesi mezunu olan Dulkadiroğlu, 1975 yılında Maliye’de göreve başladı. Eskişehir DSİ saymanlığı görevinde bulunan Dulkadiroğlu, Besni Mal Müdürü olarak atandı. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: