Besni'de "14. Besni Eğitim Bayramı" Ön Hazırlık Toplantısı Yapıldı

Besni ilçesinde "14. Besni Eğitim Bayramı" ön hazırlık toplantısı yapıldı.

Besni ilçesinde "14. Besni Eğitim Bayramı" ön hazırlık toplantısı yapıldı.

Besni Kaymakamı Gürkan Demirkale, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yaptığı konuşmada, bu bayramı herkesin sahiplenmesi gerektiğini belirtti.

Besni Belediye Başkanı Fahri Serter ise bu bayramın temel taşlarından en önemlisinin eğitim kurumları ve çalışanlarının olduğunu ifade etti.

Eğitim camiasının bayram kutlamaları için getirecekleri her türlü öneriye açık olduklarını dile getiren Serter, "Bugüne kadar düzenlenen eğitim bayramlarında belediye olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmanın gayreti içinde olduk. Düzenleyeceğimiz Eğitim Bayramı'nda da her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.

Reklam
Reklam

Toplantıda, daha önceki eksikliklerin de tamamlanmasıyla bayramın daha iyi bir şekilde kutlanması hususunda görüş birliğine varılarak, tüm görüş ve önerilerin bir hafta sonra masaya yatırılması kararlaştırıldı.

Toplantıya, Besni Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. İbrahim Halil Tuğluk, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Öztürk, Türk-Eğitim Sen Besni Şube Başkanı Fuat Akdeniz, Eğitim-Sen Şubesi adına Murat Kuyu ve Eğitim-İş Sendikası Şube Başkanı Vedat Akdeniz katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: