Besni'de 2. Engelli Ve Gençlik Şöleni

Anadolu Sakatlar Derneği Besni Şubesi tarafından düzenlenen Engelli ve Gençlik Şöleni, bu yıl ikinci kez...

Anadolu Sakatlar Derneği Besni Şubesi tarafından düzenlenen Engelli ve Gençlik Şöleni, bu yıl ikinci kez yapıldı.

Yenikent Mehmet Erdemoğlu Parkı'nda gerçekleştirilen kutlama programına Besni Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kuyucak, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Öztürk, Besni MYO Müdürü İbrahim Halil Tuğluk, Besni Toplum Merkezi Müdürü Mustafa Orhan, Besni İlçe Özel İdare Müdürü İbrahim Yıldız, Yurtkur Müdürü Hüseyin Sonkaya, çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı. Program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Şenlikte konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Kuyucak, programın düzenlenmesinde emeği gecen herkese teşekkür etti. Daha sonra konuşan Besni Meslek Yüksek Okulu Müdürü İbrahim Halil Tuğluk ise, "Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Hayatımızın her alanında bizimle beraber olan değerli engelli kardeşlerim, gözyaşlarıma hakim olamadım. Böyle hayırlı bir iş yaptıkları için Ömer başkana teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklerin devamı toplumsal yapımızın gereğidir. Bizler toplumsal dayanışmayı esas alan bir medeniyetin çocuklarıyız. Bu duygumuzu hiçbir zaman kaybetmememiz gerekiyor. Umarım, toplumsal yardımlaşmamız ebediyen devam eder. Hepimiz kardeşlik içerisinde bu topraklar üzerinde yaşamaya devam ederiz" dedi.

Reklam
Reklam

Programda, dernek üyesi Ayşe Erşahin, Selvi Oğuz, Gönül Kara, Oğuzhan Salık, Mahmut Ergün ve Sevgi Çobanoğlu'na tekerlekli sandalye hediye edildi. Daha sonra Besni Kolbastı Ekibi sahne aldı. Ardından dernek üyeleri Abuzer Eşim ve Ümit Doğuç, sırasıyla sahneye çıkarak şarkılar söyledi.

Etkinlikte Besnili yerel sanatçılar İsmet Yalçın ve İzollu Mehmet sahneye çıkarak, katılımcıları seslendirdikleri şarkılar ile coşturdu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz