Besni'de Basketbol Grup Şampiyonası Başladı

Okullar Arası Genç Erkekler Basketbol Grup Şampiyonası, Adıyaman'ın Besni ilçesinde başladı.

Okullar Arası Genç Erkekler Basketbol Grup Şampiyonası, Adıyaman'ın Besni ilçesinde başladı.

Besni Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonaya Kahramanmaraş, Mardin, Adana, Adıyaman, Malatya, Şanlıurfa, Mersin ve Osmaniye'den toplam 8 takım katıldı. Müsabakalar öncesi düzenlenen açılış seronomisine Besni Kaymakamı Gürkan Demirkale, Besni Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kuyucak, İlçe Emniyet Müdür Mustafa Yaman, Basketbol İl Temsilcisi Burak Aksu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Şube Müdürü Faruk Dursun, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Fethi Siner ve sporseverler katıldı. Saygı duruşu ve

Reklam
Reklam

İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan seromoninin açılış konuşmasını yapan Basketbol Adıyaman İl Temsilcisi Burak Aksu, "23-27 Nisan tarihleri arasında Besni'de yapılacak olan Genç Erkekler Basketbol Grup Şampiyonası'na hoş geldiniz. 8 takımın katılımı ile gerçekleşecek şampiyonada tüm takımlara başarılar dilerim. Müsabakaların elbette zorlukları vardır ama bu zorlukları aşarken lütfen saygı sınırını hepimiz koruyalım" diye konuştu.

Kaymakam Demirkale ise, "Biz sizleri misafir etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Rekabetin ve dostluğun yaşandığı güzel maçlar izleyeceğiz inşallah. Bütün takımlara başarılar dilerim" dedi.

Konuşmaların ardından şampiyonanın ilk maçı, Kaymakamı Demirkale'nin yaptığı hava atışı ile Kahramanmaraş ve Adıyaman takımları arasında başladı. Müsabaka, Adıyaman'ın 63-57'lik üstünlüğü ile bitti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz