Besni'de Huzur Toplantısı Yapıldı

Besni İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Emniyet Müdürü Mustafa Yaman başkanlığında, mahalle muhtarları ile asayiş...

Besni İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Emniyet Müdürü Mustafa Yaman başkanlığında, mahalle muhtarları ile asayiş ve güvenlik toplantısı yapıldı.

Emniyet Müdürlüğü salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Besni İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, Başkomiser Ahmet Gürfidan, Komiser Yardımcısı İsmet Özet ve mahalle muhtarları katıldı. Toplantıda Toplum Destekli Polis Memuru Coşkun Uysal tarafından yaklaşık 3 aydır devam eden ve Yenikent bölgesinde başlayarak ilçe merkezinde devam eden hırsızlık ve dolandırıcılık ile ilgili, okul gezileri, apartman ve mahalle toplantıları hakkında bilgiler verildi. Emniyet yetkilileri, muhtarlardan mahalledeki asayiş ve güvenlik konularıyla ilgili bilgi aldı. Sorun ve sıkıntılarını dile getiren muhtarlar, sokak ve park aydınlatmalarının çalışmadığını belirtti.

Reklam
Reklam

Toplantıda, vatandaşların sahte para ile yapılan alışverişlere, yardım toplama bahanesi ile yapılan dolandırıcılıklara, kapıda satış yapan kişilere karşı duyarlı olmaları ve mahallede şüphelendikleri şahıs ve durumları 155 polis hattını arayarak bilgilendirmeleri istendi. Ayrıca, emniyet ekipleri tarafından muhtarlara bilgilendirme formu da dağıtıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: