Besni’de Kilitli Parke Taşı Çalışmaları Başladı

Adıyaman’ın Besni ilçesinde Yenikent Erdemoğlu ve Kaymakam Hasan Tütün mahallelerinde, yollara kilitli parke taşı döşeme...

Adıyaman’ın Besni ilçesinde Yenikent Erdemoğlu ve Kaymakam Hasan Tütün mahallelerinde, yollara kilitli parke taşı döşeme çalışmaları başladı.

Yaklaşık 1 ay önce yapılan ihalenin ardından geçtiğimiz gün başlanan çalışmalarda, toplam 68 bin metre kilit parke taşı döşenecek. Besni Belediyesi'nin zemin düzenleme çalışmalarını tamamlamasının ardından, yollar kilitli parke taşı döşenmesi için ihaleyi alan firmaya teslim edilecek.

Toplam maliyeti KDV dahil yaklaşık 1,5 milyon olan kilitli parke taşı döşeme çalışmalarının, bu yıl içinde bitirilmesi planlanıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: