Besni’de Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Başladı

Besni İlçe Müftüsü Hanifi Damar, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında bilgi verdi.Besni ilçe Müftüsü Hanifi...

Besni İlçe Müftüsü Hanifi Damar, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında bilgi verdi.

Besni ilçe Müftüsü Hanifi Damar yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Her sene olduğu gibi bu senede 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlu doğum haftasını belli bir plan program dahilinde icra edeceğiz. Bu sene de kutlu doğum haftası çerçevesinde öncelikle Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Salı günü Adıyaman’a teşrif edecekler. Samsat’ta bulunan sahabemizin adına yapılacak olan caminin temel atma törenine katılacaktır. Biz de ilçe müftülüğü olarak törene katılacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Damar, “Program dahilinde Salı günü saat 20.30’da Besni Ticaret Meslek Lisesinde konuşmacı olarak Abdul Gaffar Develi isimli ilahiyatçı yazarımızın katılacağı ‘Hazreti Peygamber ve İnsanoğlu’ konulu konferansı gerçekleştireceğiz. Çarşamba günü ise, Merkez Hacı Reşit Caminde öğlen namazına müteakiben bayanlara özel konferansımız olacak. Bu konferansımıza ise, konuşmacı olarak İl Müftülüğünden Bayan Vaazımız Meryem Hanım katılacak ve katılımcılara hediyeler takdim edilecektir. Perşembe günü ise Gaziantep Kızılay kan merkezi tarafından Mehmet Erdemoğlu Parkında kan bağışı kampanyasını düzenlenecek.

Cuma günü ise öğle namazını müteakip ilçe merkezinde bulunan tüm camilerde hayırsever iş adamımız Abdulkadir Alkan tarafından kutlu doğum pilavı dağıtılacaktır. Diğer bir taraftan pazartesi günü görevlilerimiz arasında kutlu doğum çerçevesinde hadisi şerif yarışması düzenlenecektir. Diğer taraftan Erdemoğlu ailesi ve Abdulkadir Alkan tarafından bastırılan kitapçıkları hediye olarak katılımcılara takdim edeceğiz. İlçe müftülüğü olarak bu haftayı en güzel şekilde kutlayacağız. Köylerimizde de hocalarımız kendince ellerinden geldiğince bu haftayı dolu, dolu geçirmek için çabalayacaklar” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: