Besni’de Sağanak Yağış Yolu Trafiğe Kapattı

Adıyaman’ın Besni ilçesinde aniden başlayan şiddetli dolu ve yağmur, Besni-Üçgöz yolu Yelbastı köyü yol ayrımında...

Adıyaman’ın Besni ilçesinde aniden başlayan şiddetli dolu ve yağmur, Besni-Üçgöz yolu Yelbastı köyü yol ayrımında bulunan köprünün dolması ve yağmur sularının yolun bir bölümünün akması ile araç trafiğine kapatıldı.

Aniden başlayan sağanak yağış ve dolu nedeni ile kapanan yolda Besni Jandarma Trafik ekipleri kimsenin zarar görmemesi için önlem aldı. Yol trafiğe kapatılarak araçların geçişine izin verilmedi. Özel İdare Müdürlüğünden gelen iş makineleri ile yolda mahsur kalan araçlar kurtarıldı. Yol güvenliği sağlandıktan sonra, Jandarma tarafından araçların kontrollü şekildi geçişine izin verildi. Çalışmaları Besni Kaymakamı Gürkan Demirkale de yerinde inceledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: