Besni'de Tercih Ve Danışma Merkezi'ne Yoğun Ilgi

Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Besni Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğü'nde 2012 SBS ile YGS ve LYS sınavına giren öğrenciler

Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Besni Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğü'nde 2012 SBS ile YGS ve LYS sınavına giren öğrenciler için Tercih ve Danışma Merkezi kuruldu.

Sınavlarda başarılı olan öğrencilerin doğru tercih yapmalarını sağlamak amacıyla kurulan Tercih ve Danışma Merkezi'nde, uzman 8 rehber öğretmeni görev yapıyor.

Öğretmenler SBS'ye giren öğrencilere tercih ve meslek danışmanlığı konusunda yardımcı oluyor. Rehber öğretmenler 1-8 Ağustos tarihleri arasında mesai günlerinde hizmet veriyor.

Reklam
Reklam

Merkezin yoğun olduğunu belirten öğretmenler, tercih işlemlerinin son güne bırakılmaması uyarısında bulundu.

Muhabir: Halit Arslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: