Best balıkesir, 2 yenilgisini de eski antrenörlerinden aldı

Coşkun YAMAN/BALIKESİR, Best Balıkesir, ligdeki ilk maçında eski antrenörü Mustafa Derin'in çalıştırdığı Sakarya Büyükşehir Belediyespor'a evinde 91-77 mağlup oldu.

Coşkun YAMAN/BALIKESİR, Best Balıkesir, ligdeki ilk maçında eski antrenörü Mustafa Derin'in çalıştırdığı Sakarya Büyükşehir Belediyespor'a evinde 91-77 mağlup oldu. Bu yenilginin ardından oynadığı 7 maçı da kazanan Best Balıkesir, liderlik planları yaparken, bu kez sahneye yine eski antrenörlerinden Cengiz Karadağ çıktı. Best Balıkesir yine evinde konuk ettiği Karadağ'ın takımı Adanaspor'a 74- 67'lık skorla teslim oldu. Bu yenilgiyle galibiyet serisine son veren mavi beyazlılar, Sakarya Büyükşehir Belediyespor'un yenildiği haftada lider olma şansını da kaçırdı, 16 puanla 4'üncü sırada kaldı.
Cumartesi günü yeni lider Tüyap Büyükçekmece'ye konuğu olacak Best Balikesir'de bu zorlu maçta bu kez eski oyuncusu Darryl James Thompson rakip olacak. Mustafa Derin ve Cengiz Karadağ'ın takımlarına yenilen Balıkesir temsilcisi, Thompson'ın ekibine kaybetmemek için çaba gösterecek.

Reklam
Reklam

FOTOĞRAF

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: