Best Balıkesir Baketbol-Banvit: 98-102

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, SALON: Balıkesir Yeni Spor Salonu HAKEMLER: Serkan Emlek BEST BALIKESİR: Culpepper BANVİT: Muric 1. PERİYOT:  22-26 İLK YARI:

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, SALON: Balıkesir Yeni Spor Salonu
HAKEMLER: Serkan Emlek BEST BALIKESİR: Culpepper BANVİT: Muric 1. PERİYOT: 22-26
İLK YARI: 48-52
3. PERİYOT: 67-79
5 FAUL: Orelik SPOR Toto Basketbol Ligi'ndeki ilk Balıkesir derbisi olarak kayıtlara geçen randevuda Best Balıkesir, evinde Banvit'e 102-98 yenilerek beşinci maçından da mağlubiyetle ayrıldı. İlk iki periyotta rakibine oranla daha etkili görünen Banvit, özellikle isabetli dış şutlarla skor avantajını yakalarken birinci çeyreği 26-22, ilk yarıyı 52-48 önde geçti. Üçüncü periyotta sert savunmasıyla rakibini pota altına sokmayan Bandırma temsilcisi Theodore ve Vidmar'ın sayılarıyla farkı koruyup son çeyreğe 79-67'lik avantajla girdi. Son bölümde Culpepper ve Golubovic'le ile farkı kapatmaya çalışan Best Balıkesir'in çabası yeterli olmadı ve Banvit salondan 102-98 galip ayrıldı. Ev sahibi ekipte Culpepper'in 32 sayısı kazanmaya yetmezken, konuk takımda Theodore 26, Chappell 19, Vidmar 16 sayıyla skora katkı yaptı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: