Best Balıkesir - Darüşşafaka Doğuş: 85-86

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, SALON: Balıkesir Yeni HAKEMLER: Zafer Yılmaz BEST BALIKESİR: Kelley DARÜŞŞAFAKA DOĞUŞ : Wilbekin 1. PERİYOT:

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, SALON: Balıkesir Yeni
HAKEMLER: Zafer Yılmaz BEST BALIKESİR: Kelley DARÜŞŞAFAKA DOĞUŞ : Wilbekin 1. PERİYOT: 21- 26
İLK YARI: 40 - 49
3. PERİYOT: 65- 67
5 FAUL: Zizic SPOR Toto Basketbol Ligi'nde kümede kalma mücadelesi veren Best Balıkesir, zirvenin iddialı takımlarından Darüşşafaka Doğuş'u elinden kaçırdı: 85-86.
Darüşşafaka birinci periyodu Zizic ve Moerman'ın etkili performansıyla 21-26 önde tamamlarken ilk yarıda İstanbul temsilcisinin 49-40 lehine sona erdi. Üçüncü çeyrekte daha etkili olan Best Balıkesir son saniyede Delroy James'in üçlüğüyle farkı iki sayıya indirdi ve bu periyot 65-67 sonuçlandı. Balıkesir ekibi son periyodun başında Nichols'ın üçlüğü ile 68-67 öne geçti. Son saniyesine dek büyük mücadeleye sahne olan maçta Best Balıkesir son hücumu Kelley'le değerlendiremeyince maçı 85-86 kaybetti.
Darüşşafaka Doğuş'ta Zizic 21 sayı 6 ribaunt, Birkan 15 sayı ile oynadı. Moerman da 8 sayı ve 7 ribauntla galibiyette pay sahibi oldu. Best Balıkesir'de Nichols'ın 25 sayısı ve 5 ribaundu mağlubiyeti önlemeye yetmedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: