Best Balıkesir Ve İzmir Gelişim Devir Bekliyor

İZMİR, (DHA)- TÜRKİYE Basketbol Ligi'ndeki (TBL) yarışmacı haklarını devretme kararı alan İzmir Gelişim Koleji ve Best Balıkesir, lige katılmak isteyen

İZMİR, (DHA)- TÜRKİYE Basketbol Ligi'ndeki (TBL) yarışmacı haklarını devretme kararı alan İzmir Gelişim Koleji ve Best Balıkesir, lige katılmak isteyen kulüp ararken Manisa Büyükşehir Belediyespor ve Selçuklu Belediyespor'un iki takımın yarışmacı haklarına talip olduğu öğrenildi.
Taraflar arasında görüşmelerin sürdüğü, anlaşma sağlanamadığı takdirde Gelişim ve Best Balıkesir'in kesin olarak lige katılmayacakları belirtildi.
TBL'de 12 yıldır mücadele eden Gelişim Koleji daha önce devir için Bahçeşehir Okulları'yla anlaşmış ancak Türkiye Basketbol Federasyonu, yeni kulüp merkezi İstanbul'da olacağı için birleşmeye onay vermemişti. Anlaşmanın iptal olmasına üzerine Bahçeşehir Okulları, aynı kentten Acıbadem Üniversitesi'nin haklarını devraldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: