Besyo Tarihleri Açıklandı

Fırat Üniversitesi (FÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu'nun 2012-2013 sezonu özel yetenek sınavı tarihleri...

Fırat Üniversitesi (FÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu'nun 2012-2013 sezonu özel yetenek sınavı tarihleri belli oldu.

FÜ'den yapılan açıklamada özel yetenek sınavıyla Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü’ne (BESYO) 50, Antrenörlük Bölümü’ne 1. ve 2. öğretim olmak üzere toplam 100 öğrenci alınacağı bildirildi. 2-6 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan müracaatların şahsen olmasının zorunlu olduğu belirtilen açıklamada, "Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği ile Antrenörlük Eğitimi Bölümleri’nin sınav tarihleri 12-14 Temmuz tarihleri arasında belirlendi. Genel koordinasyon olarak gerçekleştirilecek olan sınavla ilgili detaylı bilgi FÜ resmi web sitesinden temin edebilecektir" denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz