Besyo’da Öğretmenler Günü Kutlaması

Akdeniz Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) tarafından, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle BESYO...

Akdeniz Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) tarafından, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle BESYO Konferans Salonu’nda kutlama etkinliği düzenlendi.

Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümü’nden bu yıl mezun olacak öğrencilerin Öğretmenlik Andı’yla başlayan etkinliğe; BESYO Müdürü Doç. Dr. Erkan Çalışkan, akademik ve idare personel ile genç öğretmen adayları katıldı.

Doç. Dr. Erkan Çalışkan yaptığı konuşmada, “Hatırlarsanız öğrenim hayatınız boyunca en çok sevdiğimiz öğretmenlerin başında beden eğitimi öğretmenleri gelmektedir. Sizler de öğretmenlik mesleğine başlar başlamaz çok sevileceksiniz. Kendinizi ne kadar geliştirirseniz, Atatürk’ün açtığı yolda ne kadar çok vizyon sahibi olursanız, öğrencileriniz sizi daha da çok sevecektir. Akdeniz Üniversitesi’nde çok değerli hocalarla çalışıyorsunuz. Buradan öğretim elemanlarıma da çok teşekkür ediyorum, sizlerin eğitimi için varını yoğunu ortaya koyuyorlar. Sizler bizleri temsil ediyorsunuz, sizlerin kaliteli bir şekilde mezun olmanız, iyi işler yapmanız bizleri mutlu edecektir” dedi.

Reklam
Reklam

Atatürk’ten Günümüze Eğitim konulu sunu ve müzik dinletisi ile devam eden kutlama etkinliği, Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gıyasettin Demirhan’ın ‘Beden Eğitimi Öğretmeni Olmak’ konulu konferansı ile sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: