Beton Mikseri Binaya Daldı: 3 Yaralı

Kağıthane’de aynı sokakta bir saat içerisinde iki beton mikseri kazası yaşandı. İlk kaza maddi hasarlı...

Kağıthane’de aynı sokakta bir saat içerisinde iki beton mikseri kazası yaşandı. İlk kaza maddi hasarlı atlatılırken, ikinci kazada bir binaya dalan beton mikseri 3 kişinin yaralanmasına yol açtı.

Edinilen bilgiye göre, Kağıthane Gültepe Mahallesi Papatya Sokak içerisinde yaşanan ilk beton mikseri kazası saat 18.30 sıralarında yaşandı. Freni boşalan beton mikseri bir minibüse çarparken minibüs gecekondunun üzerine çıktı. Maddi hasarlı atlatılan ilk kazanın ardından saat 19.15 sıralarında ikinci bir beton mikseri kazası yaşandı. Rampa olan sokakta freni boşalan Ali Osman Aldız’ın kullandığı 34 BE 5124 plakalı beton mikseri, önce sokakta bulunan 2 yayaya çarptı sonra da binaya çarparak durabildi. Kazada sokakta bulunan yayalar Ömer Emre Çevik ile Cemil Yağcı yaralanırken, beton mikserinin sürücüsü Ali Osman Aldız, direksiyon kabininde sıkıştı. Yaralılar, vatandaşlar tarafından Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, aracında sıkışan sürücü için itfaiye ekipleri seferber oldu. Yaralı sürücü Ali Osman Aldız, uzun süren çalışmaların ardından sıkıştığı yerden çıkarılarak, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Olayı anlatan Ahmet Usta, “İlk kazanın ardından kısa süre sonra bu kaza yaşandı. Yukarıda bir inşaat var. Oraya geliyor bu mikserler. Olayda 2 yaya yaralandı” dedi. Kaza sırasında binada bulunan bir bayan ise, “Büyük bir gürültü duydum. Gerçekten çok korktum” şeklinde konuştu.

Kazada yaralanan 3 kişinin de sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilirken, her iki kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: