Beton mikseri petrol istasyonuna girdi: 4'ü ağır 5 yaralı

Adıyaman Gölbaşı karayolunda, yoldan çıkan beton mikseri pompasının petrol istasyonuna girmesiyle, petrol istasyonunun çatısı çöktü....

Adıyaman Gölbaşı karayolunda, yoldan çıkan beton mikseri pompasının petrol istasyonuna girmesiyle, petrol istasyonunun çatısı çöktü. Kazada, 4'ü ağır, 5 kişi yaralandı.
Adıyaman'dan Gölbaşı istikametine gitmekte olan S.K. yönetimindeki 02 HP 793 plakalı beton mikserinin pompası, özel evler civarında ilerlerken, kavşaktan plakası ve sürücüsü tespit edilemeyen bir otomobil yola çıktı. Beton mikseri pompasının sürücüsü önüne çıkan otomobile çarpmamak isteyince, direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağında bulunan petrol istasyonuna daldı. Mikseri pompası elektrik direğine çarparak petrol istasyonuna girdi. Yüksek olması nedeniyle petrol istasyonunun çatısını çökerten ağır iş makinesi akaryakıt pompasını yerinden söktü ve yan yattı. Petrol istasyonunda ortalık savaş alanına döndü.
Kazada, mazot bulunan akaryakıt pompası yerinden fırlayınca yakıt sızdırmaya başladı. Elektrik direğinin yerinden söküldüğü kazada, elektrik telleri de koptu. Kazada, iş makinesinde bulunan İ.K., İ.K. ve M.G., sürücü S.K. ağır yaralandı. Kaza anında istasyonda bulunan ve isminin A. olduğu öğrenilen bir kişi de kazadan kaçarken hafif şekilde yaralandı.
Ambulanslar, yaralıları Adıyaman Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. İş makinesinde bulunan 4 kişinin durumunun ağır olduğu belirtildi. H.K.'ya ait olduğu öğrenilen petrol istasyonunda büyük maddi hasar meydana gelirken, kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz