Beton mikseri yola gömüldü

Elazığ’da Belediyenin daha önce yol çalışması yaptığı ve kapatmadığı kanala devrilen Beton Mikseri sürücüsü hafif yaralandı.

Kaza bu gün saat 14:30 sıralarında Saray Bosna caddesi üzerinde meydana geldi. Elazığ Belediyesinin daha öncede yapmış olduğu yol çalışması nedeniyle kapatmadığı ve sadece üzerine toprak serdiği yol da Çelikler Holding’e ait Hazır Beton Taşıyan 25 Ton yüklü 06 DD 2806 plakalı Beton mikserinin ağırlığına dayanamayarak çöktü.

Çökme sonucunda adeta yola gömülen Beton Mikserinin sürücüsü hafif yaralandı. Olay yerine gelen itfaiyenin yardımıyla içindeki beton yıkanarak çıkartılan mikserde maddi hasar meydana geldi.

Reklam
Reklam

Olay yerine toplanan vatandaşlar Belediye başkanına ve belediye yetkililerine sitem ederek “ haftalar önce bu yol kazıldı ve sadece toprakla kapatıldı, her hangi bir dolgu veya sıkıştırma yapılmadı, işte bizim belediyemizin hizmeti budur, bu kadardır” diye sitemlerini dile getirdiler.

Ajans23/Sınem Runa

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: