BEÜ Alaplı MYO Müdürü Henden'den Ziyaret

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden, İMKB Alaplı Endüstri Meslek Lisesi Okulunu

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden, İMKB Alaplı Endüstri Meslek Lisesi Okulunu ziyaret etti.

Henden, ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, okullarının bünyesinde iş sağlığı, organik tarım ve ahşap yat bölümleri açılacağını söyledi.

Özelikle iş sağlığı bölümün açılması konusunda aceleci olduklarını ifade eden Henden, şöyle konuştu:

"İş sağlığı bölümü açılması konusunda bizlere çok fazla talepler geliyor. Bu bölüme acil ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz. Organik tarım ve ahşap yat bölümleri için de rektörlüğümüze başvurduk. Yükseköğretim Kuruluna (YÖK) gidecek. YÖK'ün onaylamasının ardından altyapısını oluşturarak yeni bölümlerimizi açacağız."

Reklam
Reklam

Muhabir: Cem Sürmeneli/Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: