Beü “karaelmaslı Kartallar” Beşiktaş Grubundan, Zonguldak Huzurevi Sakinlerine Ziyaret

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) “Karaelmaslı Kartallar” Beşiktaş Grubu Zonguldak Huzurevinde yaşayan yaşlıları ziyaret etti.BEÜ, “Karaelmaslı...

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) “Karaelmaslı Kartallar” Beşiktaş Grubu Zonguldak Huzurevinde yaşayan yaşlıları ziyaret etti.

BEÜ, “Karaelmaslı Kartallar” Beşiktaş Grubu Zonguldak Huzurevinde yaşayan yaşlıları ziyaret ederek, yanlarında oldukları belirtildi.

Bülent Ecevit Üniversitesi'nin “Karaelmaslı Kartallar” Beşiktaş taraftar grubu olarak huzur evi ziyareti düzenlediklerini belirten Berat Kangal, “Bizlerin statlarda takımımıza desteğinin yanında sosyal dayanışma hareketini de her alanda yapmamız gerekiyor. Zonguldak'ta ilk olarak huzur evi ziyaretinden başladık ve bu yolda da daima Beşiktaşlı duruşumuzla devam edeceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: