BEÜ, Ünilig Futsal'da Ilk Maçını Kazandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu'nca düzenlenen Üniversite Futsal Ligi'nde (Ünilig), Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) ilk maçını

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu'nca düzenlenen Üniversite Futsal Ligi'nde (Ünilig), Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) ilk maçını kazandı.

BEÜ'den yapılan yazılı açıklamada, BEÜ futsal takımının deplasmanda ilk maçını, Muş Alpaslan Üniversitesi (MŞÜ) ile oynadığı belirtildi.

Rakip takımdan 3 oyuncunun kırmızı kart gördüğü karşılaşmada, kurallar gereği BEÜ hükmen galip geldiğinin kaydedildiği açıklamada, takımın ikinci maçını, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi ile 16 Mart'ta İsmail Eren Spor Kompleksi'nde oynayacağı ifade edildi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Şener Toktaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: