BEÜ, Yeni Bölümlerde Büyümeye Devam Ediyor

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Doğru, üniversitenin yeni bölümlerle büyümeye devam ettiğini belirtti.

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Doğru, üniversitenin yeni bölümlerle büyümeye devam ettiğini belirtti.

Doğru, yaptığı yazılı açıklamada, istihdamı yüksek, çağın ihtiyacı olan bölümlerle gündeme gelen BEÜ'nün, yeni bölümleri teklif ederken, bölgenin yapısını, ihtiyaçlarını ve niteliklerini göz önünde bulundurduğunu kaydetti.

BEÜ'de yetiştirilen öğrencileri bölgeye kazandırmayı hedeflediklerini kaydeden Doğru, şunları aktardı:

"Bu amaçla üniversitemizin yüksek öğretim kurumları bünyesinde yer alan meslek yüksek okullarında programlar açılması konusundaki teklifimiz, 09 Ocak'ta Yüksek Öğretim Yürütme Kurulu Toplantısı'nda incelendi. Hizan Meslek Yüksek Okulu bünyesinde, insan kaynakları ve yönetimi, ayrıca Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu'nda ise emlak ve emlak yönetimi bölümlerinin açılması uygun görüldü."

Reklam
Reklam

Muhabir: Şener Toktaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: