BEÜ'de Açıköğretim Dersleri Veriliyor

Bitlis Eren Üniversitesi'nde (BEÜ) açıköğretim dersleri veriliyor.

Bitlis Eren Üniversitesi'nde (BEÜ) açıköğretim dersleri veriliyor.

BEÜ'den, yapılan yazılı açıklamada, çalışmanın kentteki açıköğretim fakültesi öğrencilerine yönelik yapıldığı belirtildi.

Üniversite mezunu olmak isteyenlere, uzaktan eğitimde zorlandığı derslerde yardımcı olmak amacıyla, bu çalışmanın gerçekleştirildiği bildirilen açıklamada, derslerin üniversitenin öğretim elemanlarınca verildiği ifade edildi.

Bu çalışmayla açıköğretim öğrencilerine, soru çözme pratiği kazandırılacağı kaydedilen açıklamada, derslerin dönem sonuna kadar cumartesi günleri 09.00 ile 17.00 saatleri arasında verileceği belirtildi.

Reklam
Reklam

Açıklamada, şöyle denildi:

"Eğitim kalitesinin artırılması ve nitelikli bireylerin ilimize kazandırılması için, bu eğitimlerle sadece kendi öğrencilerimizi değil, açıköğretim fakültesinde okuyan öğrencilerimizin de birebir eğitim imkanlarından yararlanmasını hedefliyoruz. Bu kapsamda öğretim elemanlarımız öğrencilere, matematik 1, genel muhasebe, iktisada giriş, eski Türk edebiyatına giriş, Osmanlı Türkçesi'ne giriş, mikro iktisat, istatistik, dönem sonu işlemleri, maliyet muhasebesi, finansal yönetim, Türk vergi sistemi ve İngilizce derslerini verecek."

Muhabir: Şener Toktaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz