BEÜ'de Dalış Eğitimi Verilecek

BİTLİS (AA) - Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezince (BESEM), dalış eğitimi verilecek.

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezince (BESEM), dalış eğitimi verilecek. BEÜ'den yapılan açıklamada, dalış eğitimine katılmak isteyenlerin, 30 Eylül mesai bitimine kadar BEÜ Yabancı Diller Merkezine şahsen başvurmalarının gerektiği belirtildi. 1 Ekim'den itibaren başlayarak 5 gün sürecek kurs programında, teorik eğitim, sığ ve açık su çalışmaları ve sınav yapılacağı belirtilen açıklamada, kursiyerlerin program dahilinde maksimum 18 metreye 5 adet dalışı tamamladıktan sonra, bröve almaya hak kazanacağı kaydedildi. Açıklamada, dalışlarda başarılı olanlar için bröve töreni düzenleceği belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz