BEÜ'de Eğitim Semineri

BİTLİS (AA) - Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Bilgi İşlem Daire Başkanlığınca,  Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS), konusunda eğitim semineri düzenlendi.

Bitlis Eren Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığınca, Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS), konusunda eğitim semineri düzenlendi. BEÜ Rektörlük Konferans Salonu'nda Bilgisayar İşletmeni Vedat Eser tarafından verilen seminerde, EBYS ne olduğu ve faydaları hakkında katılımcılara bilgi verildi. Doküman yönetiminin, kağıtsız ofis bakış açısı altında, bir kurum veya organizasyon dahilinde oluşturulan, farklı kişiler tarafından kullanılan değişik tür ve kategorideki tüm dokümanların hayat döngüleri boyunca sistematik olarak elektronik ortamda saklanması ve yönetilmesi olduğunu bildiren Eser, doküman yönetim sistemlerinin, kurumların herhangi bir zamanda tüm evraklarına kolayca ulaşabilmesi, bilgi, belge güvenliği ve verim artışının garantisi olduğunu kaydetti. EBYS'den örneklerin verilmesinin ardından seminer, soruların cevaplandırılmasıyla sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz