Bev Heyetinden Agad’a Ziyaret

Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyetini (AGAD) ziyaret eden Besni Eğitim Vakfı (BEV) heyeti, 14.sü yapılacak olan...

Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyetini (AGAD) ziyaret eden Besni Eğitim Vakfı (BEV) heyeti, 14.sü yapılacak olan Besni Eğitim Bayramı hakkında bilgiler vererek, Adıyaman halkını ve basın mensuplarını eğitim bayramına beklediklerini söylediler.

Eğitim bayramına herkese beklediklerini ifade eden BEV Başkan Vekili, Zübeyir Özbay; “Eğitim bayramımızın 14. düzenleyecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yıl meydana gelen terör olayları ve ilimizde 4 şehidimizin olması münasebetiyle bu yıl eğitim bayramını buruk bir şekilde kutlayacağız. Adıyamanlı hemşehrilerimizi ve basınımızı davet etmek için buradayız. Kaynaşmayı sağlayabilmek için, bir güç birliği yapabilmek için, gönül birliğini ileri safhalarda daha güzel hallere getirmek için buradayız. Basınımızın katkıları bizler için bir şereftir, güzelliktir” dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden AGAD Başkanı İbrahim Aslan, “Besni ilçemiz eğitimle özdeşmiş bir ilçemiz. Ve bu kapsamda dünyada bir ilk olan Besni Eğitim Bayramını uzun yıllardır başarıyla devam ettirmekteler. Bu yılda kısmet olursa 14. gerçekleştirmek üzere tüm hazırlıkları tamamladılar. Bugün de bizleri ziyaret edip hem etkinliklere davet ettiler, hem de eğitim bayramının içeriği hakkında bilgiler verdiler. Düzenlenecek olan bu bayramında amacına ulaşması temennisiyle Başkan Vekili Zübeyir Özbay olmak üzere Besni Eğitim Bayramı heyetinde yer alan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: