Beyaz Bayrak almak için 488 okul ve kurum başvurdu

Beyaz Bayrak Projesi'nin bu yılki çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlığı...

Beyaz Bayrak Projesi'nin bu yılki çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan işbirliği protokolüne istinaden 2006 yılından beri belirli hijyen ve temizlik kriterine göre verilen Beyaz Bayrak için Bursa genelinde 488 okul ve kurum başvuru yaptı.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü personelinin oluşturduğu 4 ayrı denetim komisyonu, başvuran kurumlarda belirlenen kriterlere uygunluk denetimleri yapıyor. Denetimlerin Ocak ayının 17’sine kadar süreceğini belirten Beyaz Bayrak Projesi Koordinatörü İl Milli Eğitim Şube Müdürü Tahsin Yazır, Şubat-Mart aylarında geniş bir katılımla yapılacak toplantıyla hak sahibi okullara Beyaz Bayrak ve hediyelerinin sunulacağını belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz